toorsdag.


tycker om torsdagar inte vet jag varför,snö plask äre ute och halt som satan,smart när man har lågskor ute..
gick upp halv elva typ,sen så frukost,,nu har jag nyss varit ute och gått det var gött men ont i örat fick jag haha:P
nu är jag förtjänad en kaka och lite cola mums:) sen ska jag träna kl 5 ska hämta upp emma vid skolan med eftersom hon slutar sent:)
sen imorn äre fredag vilket betyder fristående och tråk, lördag tråk, söndag gympa:)
sen äre ny vecka och nästa helg tävling med barna ska bli så himla skoj, vi tränade på programmet igår med solstrålarna och då tog det ungefär 4 minuter det var bra, dom körde väldigt bra: är stolt.


solstrålarna:)

onsdaaag!:)


orkar inte onsdagar dom är tråkiga och nu äre snööö..
sen ska solstrålarna träna det ska bli skoj:) hiihhi dom är gooa.



och idag har jag inte gjort ett skit förutom att tränat solstrålarna ,


är så värdelös va faan!

imorn blire hmm? venne kanske doktorn om nån ringer åt mig,sen träna på eftermiddagen ska bli skoj:)

tiiisdag:)

idaghgick jag upp 10.00  sen slöa jag lite,sen tog jag mig min vanliga runda,sen så te affärn.sen hem och såg sunes jul, sen åt jag mat sen åkte jag buss te stan och vänta på karin vid busstationen eftersom vi skulle ta följe te hammarö ,väl framme plocka vi fram,sen så fick jag träna minitruppen istället eftersom dom bara var 2 ledare för elin var sjuk,anna sjuk,lina thailand emma är ju itne ledare längre men tilslut blev det jag, AK och karin:)
dom körde mkt braaa:)

sen tränade vi gick sådär med bakåt alltså inga saltos helt sjukt ju:( sen så framåt inte heller så bra, men sen hopp ingen tzucka men aaa ,sen blev jag och emma övertrötta och börja skratta ,jävel va kul de tvar emma berätta 2 snusk saker och en as rolig sak det var en som hette ekstam och det blir ju Matske baklänges och dom kallade han så jag doooog jue och brorn för teske hahaha:P groddarna var jävligtr kul också:P  hahaha men nu är jag trött bara, blöö ska nog sova i tid:)
ska nog te doktorn i morn med mitt finger men vill inte ringa dit, sen ska jag nog te bibblan elelr nåt sen träna solstrålarna kul kul :)hiohhiih .

måndag och ny vecka:)


hatar måndagar va faan, dagen igår så tränade jag barn efter hemkomsten från kr-hamn :) sen tränade jag själv och fyy faaan så jävla in i helvete trött jag var och ont i armen,ögat,ett blåmärke vid foten hur klumpig får man vara haha:P

idag i allafall så har jag följt med mamma när hon klippte sig, sen fika vi på hennes jobb.sen så åkte vi te stan och skulle fixa kontantkort till min telefon eftersom det är så dyrt,.men orka byta telefonnummer bara för det. herreguud så vi sket i det. sen gick vi te lindex och jag fick ett par trosor,strumpor och nagellack, sen andra lindex där jag köpte tröja och BH :) mamma betala men.hiihihi sen blev det willys och handla det var skoj skoj:)
resten av dan blir slapp orkar inte.

imorn blire nog arbetsförmedlingen har blivit tvingad av mamma som tycker jag borde ha jobb okeej jag kan hålla med men det är svårt, men sen äre träning med barna sen egen träning mkt kul:)
2 veckor kvar te UT / wm-truppen, minitruppen körde mkt bra igår, jag och anna ska ta hand om lime,lina och emma om kiwi och karin och elin im mango blir gräjt det:) längtar..

Sanna är den bääästa som finns:)


haha men vad gör jag?:P moahha

lördagen.


haha allt börja med att jag och mamma var på bergvik igår,och där träffade jag elin, och hon skulle med till statt kul kul:) sen hem och grejja,sen så åkte jag kvart över fyra bussen te kr-hamn, sanna kom och hämta mig med bilen sen åkte vi till maxi och hon handla nagellack och lite grejjs.sen hem och sen åt vi, sen kom carro så gick vi till elin, där vi hade lite förferre innan statt hahaha. det var skoj, ölspelet mohaha, sen gick vi till statt där vare röj och mkt folk:)  körde 4  flickisar i elins vardagsrum jävel va dum:P sen var vi där sen gick jag och sanna te statoil och köpte hamburgare sen gick vi hem och sov:)

idag då ont i huvudet, en bula i pannan ont i armen, mitt armband är borta,,tappat bort 5 batterier. HALLÅÅÅÅ :P

ska snart på gympa,sittet här med mitt mos men kmr ingen vart är bara törstig:P hej svejs

tack för trevligt sällskap igår:) och skoj att träffa elin som jag ej träffat på typ ett halvår eller nåt:)



                
jag och elin:)                               Kusinerna:)


ett till inlägg.



dagen har varit mkt bra, träffade sannis lite på stan., hon köpte skor och en tröja, hiihi sen så följde jag henne te bussen sen öpte jag ett nagellack och tofflor men det var när sanna var med men, sen en hårklämma :) sen så åkte jag med bussen  te mammas jobb så åt jag där sen körde mamma mig te torget så mötte jag emma. så satt vi i mitt i city lite sen tog vi bussen te kvarnberget.


sen så åt vi på alfie åt pizza denna gång mkt gött:), sen så åka lite sen så hem och se lets dance:)


ska snarrt sova faktiskt är mkit trött:)


imorn blite bergvik lite sen så kr-hamn på eftermiddagen statt med sannis och carro:) mkt trevlit:)

fredag.


Älska fredagar, vakna gött här vid halv tio efter att jag vaknat nåra gånger innan men somnat om:)
vädret är tråkigt jag är tråkig, allt är tråk. sen ska jag kanske träffa sanna lite i stan underbar är hon:) sen äre fristående träning, sen efter det ska vi äta på alfie familjen och jag, älska den maten:) 
sen blire nog lets dance:)

imorn blire statt med carro och sanna, är så glad att nån frågar om man vill med nånstans det brukar sanna hon är den bääästa som finns:)  




säger som erica gjorde på bdb, varför ska allt vara så svårt?,
det är sant det..


                    
nyår 07:)                                           söötaste aejkan:)

jaaoo.



träningen gick väl bra,var väl en del övertrötta flickor:) hha,snart ska jag sovaq har huvudvärk som satan:( är kanske trött så . imorn äre fredag ska dansa på eftermiddagen innan blire nog stan:) ska handla nagellack:)höhö.

sen ska vi äta på alfie:) göttittit

Älskade torsdag!:)


Torsdagar är den absolut bästa dagen på veckan helt klart!, idag har jag vaknat på rätt sida och är pigg och glad,den som förstör mitt humör åker på en käft smäll hahhaa,eller inte:P
idag ska jag nog ta en promenad ska ialla fall till affärn så kan promenera innan och rensa hjärnan lite hehe:P
sen äre gympa i eftermiddag ska bli skoj:) hoppast det blir fler salto idag, annars blir jag mkt arg;(

imorn äre fredag då äre dansträning, sen ska jag äta aflie med familjen:)
sen lördag? kanske leka med sanna om hon kunde. :)
söndag gympa:)


skriver mer sen kanske:)



en till inlägg.


sett sandor slash ida idag inget mer sen. sen så drog jag med bussen te stan där jag satt breve ämil för hon var där:) pratade lite och så ,sen gick jag in och vänta vid SF bio för det var kallt,och vem ser man inte joo ronja och sanna på mcdonalds så gick dit lite tills min buss gick,sen sa jag heej då och klev på bussen väl framme vare ingen där men lungan sen kom dom så hade vi träning,tgo snygga bilder också:) hehe,

huvudvärk:( men jag försöker äta bort den haha:D


gympa imorn igen:)



solstrålarna:)

onsdag..


behöver inte följa med pörn,för mormor skulle med, hoppas det inte är en spricka eller så!


vakna nyss:) hehe, göttt venne vad jag ska göra idag, se en film kanske eller göra något annat vettigt:)
sen ska jag ialla fall träna mina solstrålar det ska bli skoj för det ser bra ut inför tävlingen:)

Ett till inlägg om denna bra/dåliga tisdag!...


jag åkte te stan och mötte sanna vid torget,sen tog vi buss te IKEA där vi gick runt och kollade sanna var övertrött märktre jag redan i bussen tösen hade ju gått upp kl 6 för att åka te karlstad till universitetet med sju bussen!:) hahaahha. .. sen så åt vi fikas,sen drog vi te stan så köpte sanna ltie grejjs, sen åt vi på donken sen kika lite mer sen gick vi te busstationen jag tog den sena bussen eftersom jag inte ville lämna sanna där helt ensam hehe:) sen kom jag jag fram så träna vi barna,gick bra idag:)
sen så skulle vi träna och vårat nya system med hus många saltosar,handvolter och grejjs man kör varje träning är inte bra tkr jag, jag blev stressad körde 1 flickis salto,jävla feeegis! men men ,
sen hade vi hopp körde lite skruvar upp men det gick skiiit!. sen så körde vi Spaguttlutten;) våran nya spagatlåt hahahaha. skit bra.
nu ska jag nog snart sova är trött hihi:)

ska med pörn te akuten imorn, hon körde dubbbel upp och slog i armen i knäet så hon fick dreta ont, så jag ska följa med <3


Tisdag:)



yeees, vakna fem i sju ,vaknar alltid för tidigt, det är jobbigt när man inte kan sova som jag, sen så innan åtta gick anna men jag fick inte låna busskortet för hon är så jävla snåååål, sen försökte jag sova lite men det gick inte så kvart i nio skrek jag hallå så kom mamma hahahaha,läste i min bok sen nu sitter jag hr och äter frukost:) hehe, sen ska jag te stan och möta min kära vän sanna,så ska vi till IKEA och leka lite haha:) 
hoppas hon har det trevligt första dagen i skolan hehe, hon ville först att jag skulle följa med men haha:)

neej till hösten ska jag nog söka Lärarprogrammet så man får det gjort och efter man läst det så är man ju utibldad:) fast det är typ 4,5 år men det är lungan:) kan jag ju bo kvar här också gött dä:)

sen äre gympa kuligt värre:) sannis åker 16.15 buss och jag 16.05 ganska bra tajmning jue:)
stolt över mina tzuckor fortfarande:)

iiiigåår vare ju gulbaggegalan så gjorde dom ju bästa parodin av beck det hette kommisarie späckjoch deras nya kollega hette irena snusk hahaha:P  jag dooog som faan, och sen skrev alice massa sms om vilka kändisar hon kände jag är mkt imponerad jue:)  


jag är nog världelös ändå!

ny vecka.

orka måndagar , tycker inte om dom, men idag vakna jag 11.15 hahaha sent som faaaan ju jag brukar ju vilja vakna kl 10.00 , men nu har jag sett två avsnitt av andra avenyn bästa programmet jue:) nu ska jag läsa lite i min bok och sen läsa en till:) Älskar bäcker<3 :)

imorn äre gympa igen älska gympan, först solstrålarna sen vi själva saltosar imorn då:) hehe, skulle velat börjat skolan imorn ändå va faan, sannis börjar imorn roligt för henne, jag hoppas hon hittar där det är ju så mycket olika hus:) hehe..

sen äre tråk onsdag, sen torsdag min favvodag,sen fredag då äre fritående och alfie:) sen lördag - leka med nån kanske:) sen söndag gympa:)


gympa gympa ..



Jappps nu hare vare gympa halva dagen, först med minitruppen det  var skoj:) sen tränade vi och jag kom i la 2 i frisåtende,fast jag är ju inge bra på det så .. sen hade vi hopp och jag körde tzucka till uppbyggnad har inte kört tzucka på väldigt länge.P men det var bra blir mer på torsdag..
nu ska det laddas inför saltosarna på tiiisdag ja gmåste för i helvete kööööra  jag är feg som faan men nu jävlar måste jag.

ett jobb ska jag ha men vad ? hmm orkar inte. kanske skulle gått B.kursen ändå men det hade blivit för svårt för mig !!!!!!!!!!!!!!!! blöööö på detta.



men alfie på fredag bliir!:)  och jag vill leka med sannis i helgen ett tag sen jag träffa henne nu:) hon är bäääst.

Söndag:)


hahahaa nöjes igår var röj, även fast vi inte dansa så mkt , dansa sittandes kan man jue till nanne grönwalls låt håll om mig som vi önskade förra gången med den äger jue:)
hahaha smakade jägermeister hos terr det smaka skiiit, haha drack cola ine på nöjes jag är bra jag:)
träffade klasskamraterna Johanna,Adam och erik med det var kul att se dom jue:) hiihihihih
men det var faktiskt mycket folk på nöjes även fast det var veckan innan löning höööh.



idag äre gympa hoppas man orkar är trött för faan somna efter 3 nångång i natt jue:)

heej igen!:)



somnar ärligt snaaaart!..fyy faaaan för grannar...

jehovas ringde på så säger AK på msn:  nej snälla gå å säg emot deras tro !! SNÄLLA ...

det vore min dröm att få ha en debatt mot någon som är överkristen, hahaha, CRUSHA
haahaha hon är för rolig den människan:P  


herreguuud vet ej vad jag ska göra men sova kanske vore gött sen, sen ska mamma skjutsa meej till therece ialla fall:) ihihihihih

pernilla har en blogg också kul :P


lina var på msn dom hade det as bra i thailand,hon var brun som en pepparkaka fuuuusk:P


Lördag:)


jaaao idag äre lördag, trött som satan, grannen under har typ härjat gärnet i alla fall igår kväll sen avtog det lite sen börja  det lite igen,musik och härj och rökte och alt det där skitet, orka små fjortisar som tror att dom är nåttt jobbigt. vakna ialla fall nu kl 10.00 gött ändå. men meninget att göra åt, får väl kanske ta ett snack med mor hennes.


ialla fall idag äre Nöjes eller aa i kväll det ska bli kul, med terrriii och co:) hehe,

sen regnar det ute mindre kul,
skriver detta inlägg för pernilllas skull hon ville läsa haha:)

pernilla är underbar ialla fall:) i love yooou!:)



image5

Älska 2-sekunders hopp:)

sen imorn äre söndag gympa gympa för hela slanten :) sen vill jag bara säga att sanna är den bästa:)

hahaha:)

Nu gjorde jag en ny blogg,tänkte bli lite aktiv ialla fall:) kommer aldrig bli det men det kan ju vara kul för er att läsa vad jag har för mig om dagarna:P höhöhööh börja med denna fredag då som var bra. dammsugit duktig terran, och så, sen fristående mycket duktig kan knappt gå i trappor efter styrkan igår som var skit jobbbbiggt. mina lår gör skit ont.
sen nu ikväll såg jag lets dance med mamma sen så skulle jag och mamma prova dansa quikstep gick åt helvete men  faan va vi skratta:) hon blev anfådd direkt. haha. menmen och sen har grannen haft musik och det orkar jag inte, mamma hade dampet och stampa och grejja i golvet haha. kul vare:)

imorn ska terran ta det lugnt på dagen, sen ska hon ut med terran 2,sandra och hennes pojkvän och kanskesanna om hon kunde dét ska bli skoj faaan nöjes here we coome:)






terrri                            HAHA ak som fjortis:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0